Korting op uw verzekering...

Acties & nieuws

reisbijstand of reisverzekering

Vakantie! Heeft u ook aan uw verzekeringen gedacht?

De jaarlijkse vakantie is een periode waar we allemaal heel erg naar uitkijken. Daar willen we dus ook graag ten volle van kunnen genieten, zonder ons zorgen te moeten maken over wie of wat we thuis achterlaten en wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Als u goed verzekerd bent, dan moet u enkel nog genieten…

Lees verder »

Hoe werkt onze korting op uw verzekering?

Van onze maatschappij mogen wij regelmatig korting geven aan zowel nieuwe klanten als bestaande klanten die een nieuwe polis afsluiten. Deze kortingsacties of promoties zijn steeds geldig op de premie van het eerste verzekeringsjaar. Maar hoe werkt dit nu precies? We leggen het voor u uit aan de hand van een voorbeeld.

Bijvoorbeeld:

korting verzekering voorbeeld

Er loopt een actie ‘2 maanden korting op uw brandverzekering’. In dat geval krijgt u 2 maanden korting op de eerste jaarpremie van uw nieuwe woningverzekering. U betaalt dus het eerste contractjaar slechts 10 maanden in plaats van 12 maanden. Vanaf het tweede jaar betaalt u het volledige tarief voor 12 maanden. Dus, stel dat u voor uw woningverzekering 600 euro op jaarbasis zou moeten betalen. Dan moet u het eerste jaar (600€ : 12) x 10 = 500€ betalen. Na afloop van het eerste jaar betaalt u gewoon de volledige premie van 600€ per jaar. Bijgevolg betaalt u dus 100€ of 16,6% minder op uw polis, een fijne besparing dus.

Zijn er geen acties op uw maat?

Onze promotieacties zijn helaas maar een beperkte periode geldig of misschien is er net geen actie op de verzekering waar u naar op zoek bent… Houdt daarom deze pagina goed in het oog of meldt u eenvoudig aan voor onze nieuwsbrief. Zo houden wij u op de hoogte van interessante aanbiedingen.

Kan u niet wachten op de volgende aanbieding? Laat ons dan zeker eens een check-up doen van uw volledig pakket en maak direct uw afspraak online. Want met onze pakketkorting kan u dikwijls ook al een behoorlijke som besparen… onze medewerkers geven u graag verzekeringsadvies op uw maat.

Gratis vervangwagen in België na een ongeval
24/24 en 7/7 bijstand na een ongeval
Zorgeloze en snelle afhandeling van uw schadedossier