Opgelet voor stormschade!

Bent u goed voorbereid op stormweer?

Een hevige storm met felle windstoten en/of hagelbuien kan veel schade berokkenen aan uw dak, ramen, tuin of veranda… Bij stormweer is het natuurlijk beter om schade te voorkomen, dan ze te genezen…
Hieronder zetten we alvast aantal voorzorgsmaatregelen op een rij, zo blijft de schade aan uw woning en auto hopelijk beperkt. Op de eerste plaats is het belangrijk dat u en uw dierbaren veilig zijn, binnenblijven is de boodschap… Maar heeft u toch stormschade? Onze medewerkers staan voor u klaar!

Onze tips om stormschade te voorkomen:

Is stormschade verzekerd?

Voor schade aan uw woning kan u beroep doen op uw brandverzekering, schade door storm, hagel, sneeuw en ijsdruk zijn inbegrepen in de basiswaarborgen. Voorwerpen die zich in uw tuin bevinden, zoals kinderspeelgoed, speeltuigen en trampolines zijn helaas niet gedekt. U kan bij ons wel de optie Tuin daarvoor afsluiten.

Bij schade aan uw auto hangt het af van de autoverzekering die u afgesloten heeft. Een BA autoverzekering is wettelijk verplicht en dekt enkel schade aan derden. Heeft u een omniumverzekering afgesloten? Dan heeft u geluk. Zowel mini omnium als full omnium bieden bescherming als er schade is door natuurkrachten zoals storm, bliksem en hagel.

Wat doen bij schade?

Neem duidelijke foto's van de aangerichte schade, houdt uw polisnummer bij de hand en vul ons schadeformulier online in.

Komt u liever langs?

Maak dan direct uw afspraak online,
onze medewerkers staan voor u klaar!