Uw zaak verzekerd

Verzekering voor zelfstandigen en KMO's

Eén pakket voor al uw zakelijke verzekeringen

Bizz Bubble is een alles-in-één oplossing voor uw verzekering als zelfstandige of KMO. U ontvangt voor alle beroepsgebonden verzekeringen (niet-leven) die u nodig hebt een flexibel pakketaanbod en geniet nog steeds van onze individuele service.

  • modulair: u kiest uw verzekeringen à la carte.
  • voordelig: u geniet ruime dekkingen en aanvullende diensten voor zelfstandigen en KMO’s.
  • helder: u hebt een overzicht van al uw zakelijke verzekeringen en vermijdt meteen dubbele dekkingen en onnodige kosten.

Experten in verzekeringen voor kleine zelfstandigen en KMO’s

Of u nu zelfstandig bakker, elektricien of schrijnwerker bent, dankzij onze expertise in zakelijke verzekeringen kunnen wij u met raad en daad bijstaan in verzekeringsadvies. Must-haves zijn de BA Onderneming en het VAPZ:

Met een verzekering BA Onderneming kan u alvast op beide oren slapen want daarmee worden de belangen voor uw bedrijf verdedigd bij onverwachte en onopzettelijke schade. Indien u in uw ongelijk wordt gesteld bij een schadeclaim door derden, dan wordt de schade vergoed door uw BA Onderneming.Meer info over BA Ondernemingen.

Dankzij VAPZ of Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen kiest u voor de zekerheid van een mooi pensioen en een gegarandeerde intrest per storting. Bovendien kan u jaarlijks genieten van belastingvoordeel als gevolg van een vermindering op uw sociale bijdrage.  Meer info over VAPZ.

Heeft u toch nog vragen over uw verzekeringspakket als zelfstandige of heeft u gewoon nood aan advies? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze medewerkers helpen u immers met plezier. Maak uw afspraak onmiddellijk online op een tijdstip dat het u past.

Een verzekeringspakket op maat, eenvoudig en helder
expert in verzekeringen voor zelfstandigen en KMO's
Specifieke voordelen en diensten voor zelfstandigen en KMO's

Schade aangeven.

STAP 1 > Wat voor schade?