slim
beleggen

Beleg vanaf 25 euro
per maand
keuze uit:
3 beleggingsproducten
een beter rendement
dan een klassieke spaarrekening

Beleg vanaf 25 euro per maand

Bent u op zoek naar een beter rendement dan een klassieke spaarrekening? Met een levensverzekering zet u geld opzij in de vorm van premies. Vanaf 25 euro per maand kan u al beginnen.

Hou wel rekening met kosten en risico’s voor deze beleggingsproducten. Bij sommige producten zijn uw kapitaal en rentevoet gegarandeerd, bij andere producten zijn de risico’s groter.

U kan kiezen uit 3 verschillende beleggingsproducten op basis van uw beleggersprofiel.

DVV Life Invest Protect

Beleggen met gewaarborgd kapitaal en rendement
Deze levensverzekering tak 21 is een veilige manier om uw geld te beleggen. Uw kapitaal en uw intrestvoet zijn gegarandeerd. Weet wel dat u uw geld beter minimaal 8 jaar laat staan om geen roerende voorheffing te moeten betalen. Hebt u uw geld toch nodig? Dat kan, maar hou wel rekening met mogelijke kosten.

DVV Life Invest Dynamic

Potentieel meer rendement voor een hoger risico
Met deze levensverzekering tak 23 is uw rendement potentieel hoger dan bij Life Invest Protect, maar de risico’s zijn ook groter. Uw kapitaal en rendement zijn namelijk niet gegarandeerd. U kiest hoe uw geld verdeeld wordt over beleggingsfondsen die risico’s kunnen inhouden. Het rendement hangt af van dat van de fondsen.

DVV Life Invest Control

Bescherming naar uw keuze
Deze tak 44-levensverzekering combineert 2 levensverzekeringen: 1 met een gegarandeerde rentevoet en kapitaal (tak 21) en 1 waarvan het rendement afhangt van beleggingsfondsen en net als het kapitaal niet gegarandeerd is (tak 23). U kiest zelf het beschermingsniveau voor uw spaargeld op basis van uw beleggersprofiel.

Is uw verzekeringspakket
nog up-to-date?

Kom gerust eens langs voor een volledige check-up,
dan bent u zeker!
Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze acties of wenst u een prijsofferte?