De premie van uw mobilhome verzekering berekenen

Met onze mobilhome verzekering bent u gerust dat uw camper goed en volledig verzekerd is. Niet enkel de verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid is inbegrepen, maar ook een rechtsbijstandsverzekering. Zelfs een volledige omnium behoort tot de mogelijkheden. Met een goede verzekering trekt u er gegarandeerd zorgeloos op uit met uw camper of mobilhome.

Wilt u weten hoeveel een mobilhome verzekering kost?

Hieronder kan u de jaarpremie (BA + RB) voor uw mobilhome berekenen.

Deze waarborgen dekt onze mobilhome verzekering

Met onze camperverzekering kan u rekenen op:

Mobilhome verzekering

waarborgen
  • Burgerlijke Aansprakelijkheid: stel dat u met uw mobilhome schade veroorzaakt aan een andere partij, dan zal de verzekering tussenkomen om in uw plaats de schade te vergoeden.
  • Rechtsbijstand: bij een juridisch geschil, zal u worden bijgestaan. Zowel gerechtelijke als niet-gerechtelijke kosten worden dan vergoed, zoals bijvoorbeeld: erelonen van experten en advocaten, gerechtsdeurwaarderkosten, dagvaarding, vertaler, ...
  • Omnium: deze optionele verzekering zorgt ervoor dat eventuele schade wordt vergoed. Afhankelijk van de omnium die u kiest (full of mini) wordt bepaald welke schade mee in de dekking zit.
  • Assistance: met een bijstandsverzekering gaat u helemaal zonder zorgen op pad. Heeft uw mobilhome tijdens uw vakantie problemen met starten? Of heeft u medische hulp nodig in het buitenland? dan kan u rekenen op deze extra verzekering.
Gratis vervangwagen in België na een ongeval
24/24 en 7/7 bijstand na een ongeval
Zorgeloze en snelle afhandeling van uw schadedossier