uw lichamelijke letsels verzekerd

U kiest het bedrag van
de schadevergoeding
WERELDWIJDE
TUSSENKOMST
Snelle
schadevergoeding

Waarvoor dient een bestuurdersverzekering of verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer?

Uw bestuurdersverzekering of verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer komt tussen als u een verkeersongeval hebt met een lichamelijk letsel. Als u verwondingen, tijdelijke arbeidsongeschiktheid of blijvende invaliditeit oploopt, of komt te overlijden, dan keert deze verzekering een vergoeding uit. Ook als u in fout bent!

Voor alle ongevallen in het verkeer

Wist u dat de wet geen enkele schadevergoeding voorziet voor de chauffeur van een voertuig dat een ongeval veroorzaakt? Dankzij de verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer hoeft u er niet van wakker te liggen.

Met deze bestuurdersverzekering bent u ook beschermd als voetganger, fietser, skater, passagier enz. Interessant, want in de praktijk duurt het vaak enige tijd voor bepaald is wie aansprakelijk is bij zo’n ongevallen met zwakke weggebruikers. Zolang daarover geen duidelijkheid is, komt de verzekering normaal niet tussen. Uw bestuurdersverzekering zal u wel zo snel mogelijk vergoeden.

Welke bestuurdersverzekering heeft u nodig?

U hebt de keuze uit de volgende 3 formules:

  1. Verzeker u als bestuurder van 1 specifieke auto.
  2. U kan zich verzekeren als bestuurder van eender welke auto.
  3. Als bestuurder van alle motorvoertuigen, als passagier van een vervoermiddel te land, te water of in de lucht en zelfs als fietser of voetganger.

Is uw verzekeringspakket
nog up-to-date?

Kom gerust eens langs voor een volledige check-up,
dan bent u zeker!