'loyalty' beloningssysteem

reglement

orange-pixel
orange-pixel

Wij waarderen het heel erg dat onze vaste klanten zo tevreden zijn van onze medewerkers en onze dienstverlening, dat ze regelmatig nieuwe klanten naar ons doorverwijzen. Om deze trouwe klanten te bedanken, hebben we een beloningssysteem opgezet voor elke aanbeveling bij vrienden, kennissen en familie die leidt tot een nieuwe klant.

WERKWIJZE
 1. Registreer je op https://www.groep-alenus.be/loyalty/ als deelnemer van ons beloningssysteem.
 2. Je ontvangt een bevestigingsmail voor je deelname. In de bevestigingsmail vind je een aantal knoppen om enerzijds je aanbeveling te delen op facebook en anderzijds een aanbevelingsmail te door te sturen naar de perso(o)n(en) aan wie je ons zou willen aanbevelen. Dit kan een algemene overzichtsmail zijn of een specifieke aanbieding. Het e-mailadres van deze personen wordt door ons niet opgeslagen, pas als zij zelf een afspraak inboeken wordt dit bijgehouden in ons systeem.
 3. Iedereen die jouw aanbeveling ontvangt kan een doorverwijzingsafspraak inplannen op https://www.groep-alenus.be/loyalty/voordelen-voor-onze-klanten/ Voor deze afspraak in ons kantoor van Lummen, Diest of Herk-de-Stad is het belangrijk dat zij hun huidige polissen meebrengen. 
 4. Jij ontvangt een mailtje wanneer iemand jou als doorverwijzer opgegeven heeft. Zo blijf je op de hoogte.
BEDRAG VAN DE BELONING

Voor elke nieuw aangebrachte klant ontvang je een bedrag op je rekening:

 • 100 euro voor elke nieuwe klant die jou als doorverwijzer heeft vermeld bij zijn/haar afspraakregistratie en die bij ons een verzekeringspakket afsluit (minimum 3 verzekeringen). Dat verzekeringspakket houdt in:
  • autoverzekering + brandverzekering + familiale verzekering
  • of autoverzekering + brandverzekering + een product uit de categorie leven*
  • of brandverzekering + familiale verzekering + een product uit de categorie leven*
 • 100 euro bonus wanneer 3 doorverwezen klanten een verzekeringspakket afsluiten, zoals hierboven omschreven. Je ontvangt dan een totaalbedrag van (3 x 100 euro) + 100 euro = 400 euro.
 • Indien voldaan aan de voorwaarden van acceptatie, ontvangt u 100 euro per doorverwezen klant (maximum 10 doorverwijzingen).

* Een product uit de categorie leven kan bv. pensioensparen zijn, een uitvaartverzekering, langetermijnsparen of een ander beleggingsproduct.

UITBETALING VAN HET BEDRAG

Om de 6 maanden wordt nagegaan of je recht hebt op een uitbetaling, dan wordt deze respectievelijk uitgevoerd in juli 2023 of januari 2024 Op 30 juni 2023 en 31 december 2023 wordt de stand van jouw doorverwijzingen bekeken en verrekend. Je wordt daar uiteraard door ons over bericht.

ACCEPTATIE ONDER VOORWAARDEN

De uitbetaling van je beloning gebeurt enkel mits acceptatie door de maatschappij van de door jou doorverwezen klant. Uitsluitingen voor de maatschappij zijn o.a.

 • personen die op de RSR-lijst staan
 • personen die meer dan 2 ongevallen in eigen fout hebben gehad in de laatste 5 jaar
 • personen wiens verzekering werd stopgezet door de verzekeraar
 • personen die reeds klant zijn bij Belfius of een ander DVV-kantoor

Veel succes!