orange-pixel
orange-pixel

Wij belonen onze trouwe klanten

Je bent nu al een hele tijd klant bij Groep Alenus & Partners en dat willen we graag zo houden. Meer nog, wij willen ook jouw vrienden, kennissen en familie verzekeren en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Registreer je hieronder als één van onze 'loyalty's' en wij belonen jou als trouwe klant.

Waarom?

Wij waarderen het heel erg dat onze vaste klanten zo tevreden zijn van onze medewerkers en onze dienstverlening, dat ze regelmatig nieuwe klanten naar ons doorverwijzen. Om deze trouwe klanten te bedanken, hebben we een beloningssysteem opgezet voor elke aanbeveling bij vrienden, kennissen en familie die leidt tot een nieuwe klant.

Wat verdien jij ermee?

Voor elke nieuw aangebrachte klant ontvang je eind juni of eind december een bedrag op je rekening:

  • Nieuwe klant €100

    Dit is een nieuwe klant die bij ons minstens 3 van de volgende verzekeringen afsluit: autoverzekering + brandverzekering + familiale verzekering of een product uit de categorie leven (vb. pensioensparen).

  • Bonus bij 3 klanten €100

    Heb je dit jaar 3 nieuwe klanten aangebracht, dan vinden wij dat dit een extra bonus verdient. Je krijgt dus op het einde van het jaar (3 x €100) + €100 = €400 op jouw rekening gestort.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Privacy*
Reglement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

1. Registreer je hierboven als deelnemer van ons beloningssysteem.

2. Je ontvangt een bevestigingsmail voor je deelname, met daarin knoppen om je aanbeveling te delen op facebook en/of een aanbevelingsmail te sturen naar je vrienden, kennissen, familie, …

3. Iedereen die jouw aanbeveling ontvangt kan een doorverwijzingsafspraak inplannen voor een verzekeringscheck-up. Voor elke doorverwezen klant die dit jaar bij ons een verzekeringspakket ondertekent, ontvang jij 100€ op jouw rekening.

Wij wensen jou alvast veel succes!